المدوّنة

DARNA ON TOUR - Female Focus

Concert - Mikouda Al Hoceima, CLUB ELLE van Rahma Ben Affana, Mirte Leconte & DJ Fay Fusion
DOT - AM

Darna on tour

Bekijk hier de aftermovie van DARNA ON TOUR - Female Focus!

DARNA ON TOUR zakte op zondag 24/09 af naar Ronse voor een avond waar we de nadruk legden op vrouwelijk talent! Met topartiesten zoals Mirte Leconte, Rahma Ben Affana en Milouda Alhoceima maakten we het helemaal te bont in CC De Ververij. Een heerlijke avond door vrouwen, voor iedereen!

 

HERBELEEF DIT EVENEMENT EN BEKIJK DE AFTERMOVIE HIER!

Video

OVER DE ARTIESTEN

 

MILOUDA ALHOCEIMIA

Milouda Alhoceimia is muzikale sensatie uit Marokko die harten van luisteraars over de hele wereld veroverde. Deze een inspirerende artieste met buitengewone talenten en opmerkelijke bijdragen aan de culturele wereld, werd geboren in Hoceima, een pittoresk stadje aan de kust van Marokko, en ontwikkelde al op jonge leeftijd een grote liefde voor muziek. Ze cultiveerde haar passie voor zang en ontpopte zich tot een uitzonderlijke artiesten met een sensationele podiumprésence. Haar muziek nodigt u uit op een reis doorheen de rijke muzikale erfenis van Marokko, met alle passie, emoties en betoverende klanken die zo eigen zijn aan de traditionele Marokkaanse muziek. Alhoceimia's unieke vocale bereik doet naar adem snakken, terwijl ze de liederen vertolkt die de ziel van het land weerspiegelen. Van melancholische melodieën tot levendige en opzwepende ritmes: Milouda Alhoceima weet als geen ander de essentie van de muziek over te brengen en haar publiek te raken.

 

Image removed.

 

RAHMA BEN AFFANA - CLUB ELLE (TU)

Rahma Ben Affana is een Tunesische zangeres die al van jongs af aan gepassioneerd is door muziek. Ze is de oprichtster van ELLE, een zangclub voor vrouwen met als doel vrouwen te versterken en te verenigen doorheen zanglessen en activiteiten. Op dit moment staan er bijna 150 vrouwen ingeschreven bij de club. Deze vrouwen komen natuurlijk om te leren zingen, maar ook om plezier te hebben, de routine te doorbreken, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van nieuwe ervaringen, zoals excursies, uitstapjes, concerten en shows...
Met haar zangclub ELLE stond ze al op menig podia, o.m. in Cannes, Quebec en Lyon. De zangclub focust zich vnl op Tunesische, Orientaalse en Maloufmuziek.

  Image removed.

 

MIRTE LECONTE

Met haar soulvolle klanken en diepgaande teksten betovert Mirte Leconte harten. Haar unieke benadering van muziek zal je zeker inspireren en ontroeren.

Image removed.

 

DJ FAY FUSION

We sluiten de avond af op de straffe beats van deze getalenteerde dame. Maak je klaar voor een portie Fay Fusion van achter de draaitafels! 

Image removed.

 

 

PARTNERS

MET DANK AAN TUNIS AIR, VROUWEN IN BEWEGING EN CC DE VERVERIJ 

 

Image removed.       Image removed. 

MET DE STEUN VAN DE VLAAMSE OVERHEID EN DE MAROKKAANSE OVERHEID

Image removed.                                Image removed.

تابع المزيد من الأخبار عبر